Personal update #1

personal update 1Ik kwam erachter dat ik nooit een artikel hebt geplaatst dat gaat over mijzelf hoe ik op dit moment in het leven sta. Natuurlijk zie je de foto dagboek voorbij komen en studie updates maar dat zegt niet veel. Dus vandaag een update hoe het met mij gaat!

School: op dit moment ben ik diehard aan het leren voor mijn 2 hertentamens voor volgende week woensdag en vrijdag. Dit is de eerste en laatste kans om je studiepunten binnen te halen. Mijn school heeft ook een waarschuwingsmail verzonden naar ons, als ik na de herkansingen van aankomende week onder de 23 punten zit dan moet ik op gesprek komen, voor advies doorgaan/stoppen.

Blog: ik heb veel ideeën, maar momenteel belemmerd school mij hier in. Bovendien vraag je je ook af waarom er niks verscheen op Bloglovin’. Dat kwam omdat er een fout in het feeding systeem, ik heb gemaild voor een aanpassing. Volgens hun hoort nu alles normaal te werken.

Rijles: mijn rijlessen gaan prima, gewoon volgens het schema en er is steeds vooruitgang te zien. Ik zit inmiddels al op 21 lessen zo. Helaas pindakaas ben ik op vrijdag de 13e gezakt voor mijn theorie examen in Nijmegen. Ik had 3 fouten teveel, erg jammer natuurlijk maar mijn nieuwe examen staat al ingepland voor 17 maart gewoon in Amsterdam. Dus ik hoop dat ik nu wel gewoon slaag.

Sporten: nu ik 2 dagen per week vrij heb ga ik ook beide dagen naar de sportschool als het mij uit komt. De motivatie is er dus en ik hoop het ook vol te houden. Ik ga niet zo zeer omdat ik wil afvallen of heel gespierd wil zijn maar gewoon de good feeling. De buikspieren zijn altijd welkom hoor!

Verder: ik voel me goed, voor zover gaat alles zijn gangetje. Al had ik echt een dip deze week dat ik even al mijn motivatie kwijt was voor school en gewoon het vliegtuig wou pakken en naar random ergens toe gaan. Verder hoop ik dat ik word aangenomen bij de Albert Heijn zodat ik een extra zakcentje verdien om nog meer leuke dingen te doen.

That’s it voor deze keer, how about you?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge